8 +

Vite Eksperiencë

200+ Overall Clients

Rreth S.M.M

Çfarë është S.M.M?

Menaxhimi i mediave sociale është procesi i analizimit të audiencave të mediave sociale dhe zhvillimit të një strategjie që u përshtatet atyre, krijimit dhe shpërndarjes së përmbajtjes për profilet e mediave sociale, monitorimi i bisedave në internet, bashkëpunimi me ndikuesit, ofrimi i shërbimit të komunitetit dhe monitorimi, matja dhe marrja e klientëve.

Marka dhe Imazhi

Mësoni më shumë rreth mënyrës se si ne kryejmë strategjitë e markës dhe imazhit.

Explore More

SEO

Mësoni më shumë rreth mënyrës se si ne kryejmë strategjitë S.E.O.

Explore More

Shpjegimi i Ofertës

Çfarë ne ofrojmë :

Hashtag/Kërkim i fjalëve kyçe

Fjalë të rastësishme që nuk duken as pasazh i Lorem Ipsum. Ju duhet të jeni të rastësishëm edhe Lorem Ipsum.

Explore More

Plani i veprimit

Randomised words which don't look even passage of Lorem Ipsum. You need to be Lorem Ipsum randomised even .

Explore More

Strategjia Sociale

Randomised words which don't look even passage of Lorem Ipsum. You need to be Lorem Ipsum randomised even .

Explore More

Platformat

Randomised words which don't look even passage of Lorem Ipsum. You need to be Lorem Ipsum randomised even .

Explore More

Procesi i Zhvillimit

Randomised words which don't look even passage of Lorem Ipsum. You need to be Lorem Ipsum randomised even .

Explore More

Vlerësimi

Randomised words which don't look even passage of Lorem Ipsum. You need to be Lorem Ipsum randomised even .

Explore More

Dëshironi të mësoni më shumë? Rezervoni tani!

Oferta Uebfaqe

Puno me më të mirët
e Ofruesve të Menaxhimit të Mediave Sociale

Ne do t'ju ndihmojmë në çdo hap të rrugës, nga plani i veprimit, te zhvillimi dhe ekzekutimi, dhe gjithçka do të raportohet në kohë reale.

42 +

Klientë aktivë

Numri i përgjithshëm i klientëve tanë është mbi 200, por 42 prej tyre janë ende aktivë me ne. Mirëmbajtja mujore, menaxhimi i mediave sociale ose projekte të mëdha aktive.

450 +

Projektet e përfunduara

Gjatë dy viteve të fundit ne kemi arritur të përfundojmë me sukses mbi 450 projekte.

Çmimet

Planet e Pagesës

Kontrolloni opsionet për të parë se cila paketë i përshtatet më mirë nevojave tuaja

 

49/monthBasic

 • 1 Llogari
 • 2 Poste në javë
 • Kërkim i fjalëve kyçe
 • Krijim llogarie
 • Siguri llogarie

119/muajPremium

 • 1 Llogari
 • 5 poste në javë + story
 • Kërkim i fjalëve kyçe
 • Krijim llogarie
 • Siguri Llogarie
 • Logo
 • Studim marke
 • Redaktimi bazë i videos + Reels
 • Plani i Veprimit + Strategjia
 • Angazhimi me ndjekësit
 • Përgjigje të shpejta
 • Integrimet me platforma të tjera