8 +

Vite Eksperiencë

200+ Klientë

Rreth sherbimit

Cfare perfshijme ne ndertimin e uebfaqes?

Ndertimi i uebfaqes perfshin faqen kryesore me slider dhe informacion rreth kompanise suaj. Faqen e portofolit, qe ben showcase-in e te gjitha puneve, klienteve dhe partnereve tuaj. Faqen e kontaktit, mundesine e rezervimit te takimit nga klientet nepermjet uebfaqes. Si edhe Terms & Conditions ne baze te rregullave dhe te ligjeve. 

Rrjete Sociale

Ky eshte nje sherbim shtese, qe konsiston ne mirembajtjen e rrjeteve sociale dhe krijimin e nje imazhi/brandi publik.

Lexo më shumë

SEO

Optimizim i faqes per motoret e kerkimit ne menyre qe faqja te shfaqet ne rank me te larte ne kerkimet ne Google Search.

Lexo më shumë

Çfarë përmban oferta

Çfarë përmban oferta :

Dizenjim Uebfaqe

Oferta përmban dizenjimin e faqes. Dizajn modern, i përshtatshëm per mobile, si edhe responsiv dhe i shpejtë.

Lexo më shumë

Logo

Dizajn unik i logos, për çdo lloj kompanie.

Lexo më shumë

Rrjete Sociale

Krijim llogarish, dhe mirëmbajtje mujore me tarifë ekstra duke përfshire krijimin e postimeve, angazhimin me ndjekësit dhe krijimi i promovimeve dhe reklamave.

Lexo më shumë

Kartevizita

Oferta përmban 100 kartëvizita brenda çmimit të ofertës. Ne ju dërgojmë dhjetra modele kartëvizitash, ju zgjdhni preferencën tuaj dhe ne përfundojme dizajnin dhe printimin e tyre.

Lexo më shumë

S.E.O

Optimizimi i motorreve te kerkimit është shumë i rëndësishëm në prezencën e kompanisë dhe paraqitjen tek klienti. Nëpërmjet SEO bëhet shumë më e lehtë të arrihet klienti. Oferta përmban minimal S.E.O.

Lexo më shumë

Mirembajtje

Në momentin që vendosni të paguani ofertën, pasi të përfundohet website, ofrohet 1 muaj mirëmbajtje e uebfaqes falas. Në proçesin e mirëmbajtjes, ne sigurohemi qe uebfaqja mos të ketë probleme, te funksionojë gjithmone shpejt dhe saktë.

Lexo më shumë

Na kontaktoni në email

Informacion

Oferta vlen deri më 31 Korrik 2022
Kontakto për më shumë

Ne do t'ju ndihmojmë në çdo hap të rrugës, nga plani i veprimit, te zhvillimi dhe ekzekutimi, dhe gjithçka do të raportohet në kohë reale.

42 +

Klienta Aktiv

Numri i përgjithshëm i klientëve tanë është mbi 200, por 42 prej tyre janë ende aktivë me ne. Mirëmbajtja mujore, menaxhimi i mediave sociale ose projekte të mëdha aktive.

450 +

Projektet e përfunduara

Gjatë dy viteve të fundit ne kemi arritur të përfundojmë me sukses mbi 450 projekte.

Çmimet

Planet e Pagesës

Kontrolloni opsionet për të parë se cila paketë i përshtatet më mirë nevojave tuaja

400Bazik

 • Uebfaqe e thjeshtë biznesi
 • Rrjete Sociale 2 poste në javë
 • Hashtag Research
 • Krijim llogarie
 • S.E.O Minimal
 • 100 Kartëvizita

800Premium

 • Uebfaqe Moderne Responsive
 • Rrjete Sociale 5 poste në jave + Story
 • Hashtag Research
 • Krijim Llogarie
 • Siguri
 • Logo
 • 100 Kartëvizita
 • S.E.O Minimal
 • Live Chat, Listings
 • Angazhim me ndjekesit
 • Suport i dedikuar
 • Integrim me platforma të tjera