Kurs bazik 
për Wordpress

Në këtë mësim, do të mësoni rreth faqes së përparme dhe bazës së një uebsajti të WordPress, si të instaloni shtojcat e WordPress, si të instaloni një temë WordPress, redaktoni faqen tuaj të internetit të WordPress dhe do të përfundoni me këshilla për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e një uebsajti WordPress .

Thank You, we'll be in touch soon.

Çfarë do të mësoni?

#1 Mirëmbajtje Wordpress

Mirëmbajtja e faqes në internet është procesi i mbajtjes së një uebsajti të përditësuar dhe funksionimit pa probleme, si dhe performancës optimale. Mirëmbajtja e faqes në internet përfshin detyra të tilla si sigurimi i funksionimit të të gjitha lidhjeve në faqen tuaj, përditësimi i rregullt i përmbajtjes dhe rregullimi i çdo lidhjeje të prishur.

#2 Krijim uebfaqeje

Dizajni i uebit është krijimi i faqeve të internetit dhe faqeve për të pasqyruar markën dhe informacionin e një kompanie dhe për të siguruar një përvojë miqësore për përdoruesit. Pamja dhe dizajni janë të përfshira si elemente jetike nëse jeni duke dizajnuar një faqe interneti, një aplikacion celular ose duke ruajtur përmbajtjen në një faqe interneti.

#3 Plugins

Një shtojcë WordPress është një pjesë e softuerit që "futet në" faqen tuaj të WordPress. Shtojcat mund të shtojnë funksione të reja ose të zgjerojnë funksionalitetin ekzistues në faqen tuaj, duke ju lejuar të krijoni pothuajse çdo lloj uebsajti, nga dyqanet e tregtisë elektronike te portofolet e deri te faqet e direktorive. 

#4 Programim në PHP

Çfarë është PHP? PHP është një akronim për "PHP: Hypertext Preprocessor" PHP është një gjuhë skriptimi me burim të hapur e përdorur gjerësisht. Skriptet PHP ekzekutohen në server. PHP është falas për t'u shkarkuar dhe përdorur.

"Së pari, zgjidhni problemin. Pastaj, shkruani kodin."

Fatmir Prenga

Co-Founder of UPWeb

FAQ's

Pyetja 1

Sa leksione ka kursi? 

Kursi përmban 12 leksione.

Pyetja 2

Sa zgjat kursi? 

Kursi zgjat 4 javë, me nga 3 leksione në javë.

Pyetja 3

Sa kushton kursi? 

Kursi bazik për Wordpress kushton 79 euro.

Jeni gati për kursin Wordpress?

Thank You, we'll be in touch soon.