Këshilla nga UPWeb : “6 Kompanitë më të mira në Durrës për shërbime.”

Durrësi mund të mos jetë kryeqyteti i Shqipërisë, por jemi të bindur që është kryeqyteti i profesionalizmit, zyrave dhe kompanive që punojnë shumë fort për avancimin e profesionit të cilin ushtrojnë, si edhe shtrirje të gjerë të shërbimeve dhe të portofolit që shpeshherë i kalon kufinjtë e Europës duke ju ofruar kështu shërbime edhe Amerikës dhe vendeve të tjera. Këtë javë vendosëm të krijonim një postim me disa prej kompanivë të cilat janë më me emër në Durrës për profesionalizmin e tyre dhe ofrimin e shërbimeve më të kërkuara në treg.

1. AA Audit & Finance :

AA Audit & Finance prej 7 vitesh është e regjistruar si shoqëri kontabiliteti dhe kryen shërbime në këtë fushë. Stafi i studios ka një eksperiencë akoma më të gjatë në fushën e kontabilitetit dhe menaxhimit financiar të ndërmarrjeve SME.

Shërbimet bazë :

Të dhënat rreth biznesit : Google Business

Rrjete Sociale : Facebook Instagram

2. Ami Dental

Përshkrimi :

“Misioni ynë është të ofrojmë kujdesin më të mirë dentar për të gjitha moshat duke u kujdesur për pacientët si të ishin pjestar të familjes sonë. Gjithashtu kemi si qëllim që çdo pacient të arrijë gjendjen ë tij më të shëndetshme duke krijuar buzëqeshje sa më të bukura aty ku shërbejmë. Përpiqemi gjithmonë të jemi lider në industrinë dentare, klinika moderne që përdorur metodat më të mira të shekullit XXI duke mbajtur një nivel të lartë të kënaqshmërisë tek pacientët tanë”

Shërbimet bazë :

Website : Ami Dental

Rrjete Sociale : Facebook Instagram

3. Fragen by Intermedica

Përshkrimi :

“Shoqëria do të ushtrojë veprimtarinë e saj tregtare në fushën e shërbime të analizave mikrobiologjike, kimike,hormonale,bakterologjike,molekulare dhe gjenetike. Ushtrimi aktivitetit diagnostikues dhe kurues,kurimi semundjeve në kushte ambulatore,organizim te sherbimit te urgjences. Organizon trajnime profesionale per llogari te vet dhe / ose per llogari te treteve.”

Laborator mjekësor në vendndodhje të ndryshme në Durrës.

4.Natural Health Albania

Përshkrimi : “Vitamina, minerale, suplemente natyrale pa efekte anesore me standartet me te larta farmaceutike.”

Rrjete Sociale : Facebook Instagram

5. Underdog Project

Përshkrimi : “Underdog project është një markë e re veshjesh e hapur së fundmi si projekt shqiptar dhe funksionon online.
Qëllimi i tij është të shesë veshje fundore me cilësi të lartë për të gjitha gjinitë dhe t’u ofrojë atyre një dizajn unik dhe të veçantë.
Rrobat që janë në dispozicion për momentin në dyqanin online janë kapuç, xhup dhe bluza. Marketingu i markës bëhet kryesisht përmes mediave sociale dhe faqeve të internetit. Është një fytyrë e re për industrinë shqiptare të veshjeve që ofron veshje me dizajne të ndryshme.”

Website : UNDERDOG PROJECT

Rrjete Sociale : Facebook Instagram

6. UPWeb Services

UPWeb Services është numri 1 i shërbimeve të ndërtimit të uebfaqeve në Durrës. Me ekspertizë në web design, menaxhim rrjetesh sociale, optimizim i motorëve të kërkimit. programim i aplikacioneve dhe software, siguri uebfaqe dhe rrjeti, mirëmbjajtje rrjeti, sisteme kamerash, google business/maps, krijim kontenti, postime blogu, dhe shumë shërbime të tjera. Me një portofol prej më shumë se 240 projekteve të përfunduara me sukses gjatë tre viteve të fundit.

Uebfaqja : UPWeb Services

Rrjete Sociale : Facebook Instagram Linkedin Medium YouTube

Telefono : UPWeb Services

PËR TU PËRMENDUR

  1. Medical Care Lami – Klinikë mjekësore, pranë Spitalit të Durrësit.
  2. Mera Alumin – Punime Duralumin, autostrada Durrës – Tiranë
  3. InfoFix – Kompani programimi, përballë Galaktik Durrës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *